Održan 1. koordinacijski sastanak projekta suradnje LOCAL2LOCAL

Koordinacijskim sastankom na Valentinovo započela je provedba Projekta međuteritorijalne suradnje LAG-ova 𝐋𝐎𝐂𝐀𝐋𝟐𝐋𝐎𝐂𝐀𝐋 koji se financira putem Podmjere 19.3 “Provedba aktivnosti projekata suradnje” iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. (2021.-2022.). Projekt traje zaključno do lipnja 2025. godine i provodi se u partnerstvu 8 lokalnih akcijskih grupa:
Cilj projekta je Jačati promociju ruralnih područja i destinacija putem specifične lokalne ugostiteljske ponude i prepoznatljivih agri-food proizvoda, a jedan od temeljnih 𝘰𝘶𝘵𝘱𝘶𝘵𝘢 projekta jest izrada oznake kvalitete LOCAL2LOCAL koje će nositelji postati objekti koji uslužuju hranu i piće od lokalnih namirnica.
Zahvaljujemo svim partnerima na odazivu. Veselimo se zajedničkoj provedbi i trećeg projekta suradnje u kojem je LAG Terra liburna ponosni glavni partner.
Predhodni Radionica o ekološkoj poljoprivredi okupila male proizvođače Liburnije i liburnijskog zaleđa

Kontaktirajte nas tel: +385 95 384 4585 / lag.terraliburna@gmail.com

Sadržaj ove stranice je isključiva odgovornost LAG-a “Terra liburna” i ne odražava nužno stajalište Europske unije.

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Ana Fratar, Adresa: Vjekoslava Spinčića 13, HR – 51 410 Opatija, Telefon/GSM: 095 / 384 45 85 

E-pošta: financije.lag.terraliburna@gmail.com

LAG TERRA LIBURNA © 2022.