U Kastvu održana radionica LAG-a “Upravljanje projektima – od ideje do realizacije”

U Boćarskom domu “Slavko Stanić” u Kastvu u utorak 12. ožujka je održana vrlo živa interaktivna radionica “Upravljanje projektima – od ideje do realizacije”. Radionica je jedna u nizu radionia za jačanje kompetencija dionika na LAG području kako bi se bolje pripremili za nadolazeće LAG natječaje i prijavu projekata.

Kroz pregled temeljnih vještina potrebnih za upravljanje projektima i metodologiju projektnog menadžmente sudionike iz javnog, civilnog i gospodarskog sektora proveo je projektni menadžer LAG-a Željko Marić, certificirani projektni menadžer, edukator i stručnjak u organizaciji rada i procesa.

Sudionici su u 4-satnoj radionici sudionici su mogli obnoviti temeljna znanja u vezi upravljanja projektima, posebice metodologiju vođenja projekata putem Gannt-a, WBS metodologiju, osnove upravljanja pomoću ciljeva, a u interaktivnom dijelu rada u grupama nastale su konkretne projektne ideje koje odgovaraju temeljnim načelima za projekte koji će se moći prijaviti na natječaje LAG-a u okviru Lokalne razvojne strategije LAG-a za razdoblje 2023.-2027.

Predhodni Održana konstituirajuća sjednica koordinacijskog tijela hrvatskog AKIS-a

Kontaktirajte nas tel: +385 95 384 4585 / lag.terraliburna@gmail.com

Sadržaj ove stranice je isključiva odgovornost LAG-a “Terra liburna” i ne odražava nužno stajalište Europske unije.

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Ana Fratar, Adresa: Vjekoslava Spinčića 13, HR – 51 410 Opatija, Telefon/GSM: 095 / 384 45 85 

E-pošta: financije.lag.terraliburna@gmail.com

LAG TERRA LIBURNA © 2022.