Besplatna radionica o ekološkoj poljoprivredi u Kastvu 25. siječnja 2024.

Pozivamo vas na besplatnu radionicu EKOLOŠKA POLJOPRIVREDA u suorganizaciji LAG-a i Udruge Zeleni Kastav, koja će se održati u četvrtak 25.01.2024. u Boćarskom domu “Slavko Stanić” u Kastvu s početkom u 17:00 sati.
Alen Hrustić iz tvrtke ALGO EKO, te Bojan Ivanetić iz tvrtke LEVANTADA d.o.o. održati će besplatnu radionicu o tome kako i mali poljoprivrednici mogu proći na jednostavan i financijski prihvatljiv način postupak certificiranja za ekološku proizvodnju, ali i koje su im EU potpore dostupne kako bi taj postupak isfinancirali.
Radionica je namijenjena u jednakoj mjeri malim proizvođačima, ali i širem građanstvu općenito jer će biti govora o ekološkoj hrani i u širem kontekstu.
Predhodni Usvojen Program rada i financijski plan LAG-a za 2024. godinu

Kontaktirajte nas tel: +385 95 384 4585 / lag.terraliburna@gmail.com

Sadržaj ove stranice je isključiva odgovornost LAG-a “Terra liburna” i ne odražava nužno stajalište Europske unije.

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Ana Fratar, Adresa: Vjekoslava Spinčića 13, HR – 51 410 Opatija, Telefon/GSM: 095 / 384 45 85 

E-pošta: financije.lag.terraliburna@gmail.com

LAG TERRA LIBURNA © 2022.