Date
28 rujna, 2021 - 30 prosinca, 2021
Time
18:00 - 23:00
Location
Željeznička stanica u Matuljima

Izvrstan blues koncert“ Dva Staraja na istoj pruge“ održat će se 30.12.2021. na Željezničkoj stanici u Matuljima. Uoči  Stare godine točno u 18:00 sati u čekaonici Štaciona Matulji blues koncert održati će  Riccardo Staraj i Mauro Staraj dva umjetnika koja su ne samo pjevači već i tekstopisci, skladatelji ……glazbenici za koje se  u istinu može reći da putuju istom umjetničkom prugom koja uvijek na jedinstven način dotakne publiku. Dva Staraja nastupaju uz pratnju „Midnight blues band-a“ pa će  matuljska čekaonica na nekoliko sati postati će pravi blues pub. Posjetitelji će moći izabrati dali boraviti u unutarnjem prostoru čekaonice uz covid potvrde  ili na vanjskom prostoru budući da će zbog covid mjera i vanjski prostor ispred štaciona biti pokriven plinskim lampama – grijačima za sve one koji žele na otvorenom narednog četvrtka uživati u odličnom blues- u.  Program će ugostiteljski popratiti i „Oštarija Štacion“ s „Coctail blues party-em“ a pridružuje im se i Doris Vlah iz kulinarskog show „ Tri, dva, jedan- kuhaj“ s „Blues finger food-om“ kako bi svi pratitelji blues-a imali pravu atmosferu blues pub-a. Blues vagoni ovog četvrtka putuju na relaciji Mošćenička Draga- Matulji budući da Riccardo dolazi iz M.Drage a Mauro iz Matulji a za očekivati je da će ovaj zanimljiv dvojac privući publiku i  iz šireg Riječkog i Opatijskog prostora.  Pokrovitelji ovog koncerta su PGŽ Mreža,Zajednica Talijana M.Draga i LAG terra liburna. Četvrtak, pred Staru godinu svojim  blues štihom i nizom zanimljive popratne ponude daje naznake da ugođaj uoči Stare godine ne mora uvijek biti očekivan, tradicionalan s  novogodišnjim zvončićima i ustaljenom glazbom već da zaista kreativno,drugačije s puno ritma i pozitivnog iznenađenja možemo krenuti u susret Novoj 2022. Godini. Vidimo se u četvrtak 30.12.2021. na Štacione u Matuljima da u  blues ritmu ispratimo Staru godinu!

Predhodni POZIV NA RADIONICU Razvoj poljoprivrede u opatijskom zaleđu

Kontaktirajte nas tel: +385 95 384 4585 / lag.terraliburna@gmail.com

Sadržaj ove stranice je isključiva odgovornost LAG-a “Terra liburna” i ne odražava nužno stajalište Europske unije.

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Ana Fratar, Adresa: Vjekoslava Spinčića 13, HR – 51 410 Opatija, Telefon/GSM: 095 / 384 45 85 

E-pošta: financije.lag.terraliburna@gmail.com

LAG TERRA LIBURNA © 2022.