U prostorijama našeg LAG-a 26. siječnja 2017. u 18 sati održat će se edukativna radionica za prijavu na natječaj TO 6.1.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima” te prezentacija programa osposobljavanja za sakupljača, proizvođača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je natječaj za tip operacija 6.1.1. “Potpora mladim poljoprivrednicima” iz Programa ruralnog razvoja RH za mlade poljoprivrednika do 40 godina. Kako bi zainteresiranima pomogli u ispunjavanju prijave, konzultantska kuća PBIRO d.o.o. održat će besplatnu edukativnu radionicu namijenjenu svim zainteresiranim.
Također, Ustanova zaobrazovanje odraslih Program Plus predstavit će program osposobljavanja za poslove sakupljača/ice, proizvođača/ice i prerađivača/ice ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja. Kako je za prijavu na natječaj za TO 6.1.1. nužno imati završeno školovanje poljoprivrednog ili veterinarskog smjera, ili pak završeno stručno osposobljavanje ili usavršavanje poljoprivrednog smjera, biti će svakako korisno čuti o ovom obrazovnom programu.
Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da iskažete svoj interes za sudjelovanje do 16.01.2017. na mail adresu: ured.lag.terraliburna@gmail.com.

 

 

 

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.