Ministarstvo zaštite okoliša i prirode putem Projekta integracije u EU Natura 2000 (NIP) u suradnji s konzorcijem AVALON Foundation, Nizozemska; ÖKL, Austrija i Ecologica, Hrvatska te Javna ustanova „Park prirode Učka“ u suradnji s LAG „Terra Liburna“ pozivaju Vas na radionicu pod nazivom: “Kako ostvariti potpore za poljoprivredno-okolišne mjere?”

Radionica će se održati u utorak 9. veljače 2016., s početkom u 10 sati, u prostorijama LAG „Terra Liburna“, na adresi Rukavac 61, Matulji

Cilj radionice je upoznati potencijalne korisnike s poljoprivredno-okolišnim mjerama i potporama za ove mjere u okviru Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Potpore se dodjeljuju korisnicima koji provodeći poljoprivredne prakse korisne za prirodu i okoliš doprinose ublažavanju nepovoljnog učinka poljoprivrede na okoliš, te potiču bioraznolikost i očuvanje genetskih resursa značajnih za poljoprivredu.

Ovom prigodom LAG će predstaviti aktivnosti za izradu Lokalne razvojna strategije.

Molimo da svoje sudjelovanje potvrdite e-mailom na adresu info@pp-ucka.hr. ili pozivom na broj telefona 051/293-753, ili osobnim dolaskom u upravu Javne ustanove „Parka prirode Učka“ na adresi Liganj 42, Lovran, najkasnije do 5. veljače 2016.

Download (PDF, 348KB)

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.