Danas, 8. lipnja 2017. u 11 sati, u Vijećnici Grada Krka, predstavnici LAG-a “Terra liburna”, zajedno sa predstavnicima svih LAG-ova (Gorski kotar, Kvarnerski otoci i Vinodol) s područja Primorsko–goranske županije, nazočili su potpisivanju Ugovora o sufinanciranju programa i projekata iz područja poljoprivrede sa Primorsko-goranskom županijom.

Ovim Ugovorom, Primorsko–goranska županija dodijelila je svakom od LAG-ova namjenska sredstva u iznosu od 100.000,00 kn.

Namjenska sredstva osigurat će se za materijalne troškove i aktivnosti edukacije i organizacije stručnih radionica za OPG-ove i iznajmljivače turističkog smještaja s područja LAG “Terra liburna”, za aktivnosti promocije proizvođača autohtonih proizvoda u suradnji s drugim lokalnim akcijskim grupama, te Upravnim odjelom za turizam poduzetništvo i ruralni razvoj i Centrom za poljoprivredu i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije.

SK

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.