U nakani da dodatno ojačaju poduzetnike sa svog područja i osiguraju im kvalitetne informacije, Općina Viškovo je s velikim uspjehom po prvi put organizirala Poduzetnički dan koji je prethodio tradicionalnoj manifestaciji Matejna.

Poduzetnicki dan O. Viškovo 17.09.2015.

Bogati program je okupio veliki broj posjetitelja i omogućio dobivanje raznih informacija na info pultovima brojnih potpornih institucija poput banaka, razvojnih agencija, konzultantskih tvrtki, Primorsko-goranska županija, te je i LAG prezentirao svoje aktivnosti prisutnima, a na poziv Općine Viškovo javnosti smo prezentirali brojne mogućnosti u sektoru poljoprivrede i proizvodnje prehrambenih proizvoda posebice s obzirom na rastuće turističke rezultate u Općini Viškovo, ali i na cijelom LAG području. Predsjednica Anđela Cvjetković apostrofirala je potrebu kreiranja kratkih prodajnih lanaca za opskrbu malih kupaca, ali i ugostitelja i smještajnih kapaciteta s ciljem pružanja autentičnog doživljaja gostima.

 

Poduzetnicki dan O. Viškovo 17.09.2015. 2

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.