U Velikoj Kopanici održana radionica za LAG-ove

U Velikoj Kopanici, od 6. do 8. ožujka 2024. godine, je održana radionica za LAG-ove „LEADER operativna pravila unutar intervencije 77.06.“ u organizaciji/suorganizaciji Ministarstva poljoprivrede, Nacionalne mreže ZPP-a, LEADER mreže Hrvatske, Hrvatske mreže za ruralni razvoj, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te uz domaćinstvo LAG-a „Slavonska Ravnica“ i LAG-a „Posavina“.

Na radionici su sudjelovali predstavnici gotovo svih LAG-ova iz Republike Hrvatske, a dio LAG-ova je radionicu popratio on-line.

Sudionici su raspravljali o završetku izrade LEADER operativnih pravila kojim će se detaljnije definirati provedba LAG natječaja i postupanja LAG-ova i Agencije za plaćanja u provedbi projekata iz LRS LAG-ova za razdoblje 2023.-2027., a obišli su i projekte na području LAG-a „Slavonska Ravnica“ i LAG-a „Posavina“ koji su sufinancirani sredstvima Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Prezentaciju s radionice možete preuzeti na poveznici.

Izvor: https://ruralnirazvoj.hr/ 

 

Predhodni Prvi sastanak CLLD koordinacije Primorsko-goranske županije

Kontaktirajte nas tel: +385 95 384 4585 / lag.terraliburna@gmail.com

Sadržaj ove stranice je isključiva odgovornost LAG-a “Terra liburna” i ne odražava nužno stajalište Europske unije.

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Ana Fratar, Adresa: Vjekoslava Spinčića 13, HR – 51 410 Opatija, Telefon/GSM: 095 / 384 45 85 

E-pošta: financije.lag.terraliburna@gmail.com

LAG TERRA LIBURNA © 2022.