Na posljednoj Skupštini ove godine, zaključili smo 2016. godinu i počeli stvarati planove za slijedeću godinu. Predsjednica LAG-a Anđela Cvjetković, predstavila je novi Newsletter i izložila aktivnosti u proteklih šest mjeseci, a donesen je i rebalans proračuna za 2016., čime smo godinu službeo priveli kraju.

Na dnevnom redu našle su se i odluke o Financijskom i akcijskom planu za 2017., koji je jednoglasno prihvaćen od strane Skupštine. Ipak, treba napomenuti da će se planovi sigurno mijenjati, budući da LAG iščekuje službenu odluku Ministarstva poljoprivrede o rezultatima natječaja za PM 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“, te rezultate natječaja iz programa Interreg Centra Europe i Interreg Slovenija-Hrvatska, o čemu ćemo vas obavještavati.

Prihvaćene dokumente, Rebalans financijskog plana za 2016. te Financijski i  Akcijski plan za 2017., možete možete “prelistati” ovdje:

Download (PDF, 290KB)

Download (PDF, 358KB)

Download (PDF, 84KB)

Download (PDF, 408KB)

Lokalna akcijska grupa „Terra liburna“ obveznik je primjene navedene regulative te je dužna nadzirati prikupljanje, obradu, korištenje i zaštitu osobnih podataka svih fizičkih osoba čije podatke uzima i koristi.